+601 35 287 139 sham@organics.com

Mengenai Organik

Organic mencipta, membina, memasang dan menjalankankan sistem sisa-ke-tenaga yang berkualiti tinggi dan sistem rawatan air sisa kumbahan yang.

Organic telah melaksanakan lebih daripada 300 projek di seluruh dunia dan mengekalkan telah bekerja pada projek-projek yang terdiri daripada pelupusan ammonia di Hong Kong, mengawal dan membakar gas tapak pelupusan sampah di UK dan tenaga boleh diperbaharui dari biogas di Australia dan Indonesia.

Pengasingan dan Pemulihan Ammonia

Organic mengkhususkan diri dalam penghapusan kepekatan ammonia yang tinggi dari pelbagai jenis air kumbahan melalui pemanasan sahaja.

Biogas

Organic membina sistem penghadaman anaerobik yang mampu menghasilkan biogas dari pelbagai-bagai sisa organik.

Gas pelupusan

Organik telah mengusahakan beratus-ratus tapak pelupusan di seluruh dunia. LFG adalah sumber bahan bakar yang terbukti dan boleh dipercayai untuk pengeluaran haba dan pengeluaran elektrik.

Pembuangan dan Pemulihan Ammonia

Kadar kepekatan Ammonia dalam air sisa kumbahan/buangan telah meningkat secara berterusan di rantau Oceania selama beberapa dekad.

Kepakaran Organic didalam penghapusan ammonia yang tinggi dari pelbagai jenis air buangan melalui system pemanasan sahaja.

Proses penyingkiran ammonia Organic yang didorong oleh haba, tidak memerlukan penggunaan tahap pH yang tinggi. Dengan proses pelupusan ammonia Organic boleh menurunkan 10,000 mg/l boleh diturunkan kepada kurang daripada 150 mg / l. Ini mencapai kadar penyingkiran sebanyak 98.5%.

ATAS (Advanced Ammonia Thermal System) Organics terbukti lebih daripada 20 tahun. Ianya berjaya dilaksanakan dan dipercayai oleh pelanggan antarabangsa yang dihormati seperti Veolia dan SITA.

Biogas

Organic mereka dan membina sistem pencernaan anaerobik yang mampu menghasilkan biogas dari pelbagai aliran sisa seperti: sisa pertanian, sisa anggur, sisa pembuatan Beer, sisa ladang dan juga kotoran haiwan.

Gas Tapak Pelupusan

Gas Tapak Pelupusan Sampah adalah sumber bahan api yang terbukti dan dapat digunakan untuk pengeluaran elektrik di seluruh dunia.

Organic telah mereka, membina dan membekalkan peralatan untuk beratus-ratus tapak pelupusan sampah di seluruh dunia.

Kecemerlangan Kejuruteraan

9

Ammonia Strippers

Buang ammonia dari air sisa dengan proses fizikal. Penggunaan boleh dibuat dari gas pelupusan untuk memanaskan aliran cecair atau menggunakan haba Gas Engine untuk mengasingkan ammonia.

9

Membina, Memiliki, Operasi

Pengurusan gas pelupusan dan larut resapan secara berterusan boleh menjadi aktiviti yang kompleks, tanpa diduga mahal dan memakan masa.

“Matlamat utama adalah semua sistem kejuruteraan alam sekitar membantu sebahagian kecil didalam meningkatkan kualiti kehidupan di planet kita ini.”

ORGANICS GROUP

Kami sentiasa berusaha memperbaiki laman web kami. Jika anda perasan apa-apa yang tidak betul, sila hubungi kami

Organics Privacy Policy

Data Privacy and Protection Policy

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial