+601 35 287 139 sham@organics.com

Satu Misi

Organics merekabentuk, membina, memasang dan menjalankan sistem sisa-ke-tenaga yang berkualiti tinggi dan sistem rawatan air sisa kumbahan yang canggih.

Organics telah menjalankan lebih daripada 300 projek di seluruh dunia dan juga mengerjakan projek-projek pelupusan ammonia ke pembakaran gas tapak perlupusan sampah di Hong Kong untuk dan tenaga boleh diperbaharui dari biogas di Australia.

Kumpulan Organics komited untuk memastikan perkhidmatan yang berkualiti tinggi kepada pelanggan kami di Asia.

Penilaian

Setiap projek memerlukan pertimbangan yang teliti sebelum peralatan dibekalkan. Organics bekerja dengan perunding dan lain2 jurutera untuk memastikan rekabentuk akhir yang dipilih sesuai untuk setiap projek.

Kawalan dan pengurusan biogas memerlukan pengetahuan mendalam tentang semua faktor yang boleh mempengaruhi prestasi peralatan. Paling minimal, perlu mengetahui kriteria reka bentuk yang diharapkan seperti kadar aliran dan kualiti biogas.

Organics berfungsi sebagai kontraktor EPC atau dapat menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan perundingan “Turnkey” melalui pelaksanaan projek.

Reka Bentuk Komponen Projek

Organics memahami bahawa setiap projek adalah berbeza dan memerlukan pertimbangan yang teliti, bukan hanya aspek seperti kadar aliran, kualiti dan keselamatan tetapi juga akses, operasi tapak yang berterusan dan pemantauan berterusan.

Yang penting adalah operasi pasca pemasangan dan penyelenggaraan komponen yang berbeza dalam projek seperti rawatan, pengumpulan, penyimpanan biogas dan peralatan pemantauan alam sekitar.

Komponen kejuruteraan awam mestilah direka untuk memastikan operasi berterusan sepanjang tempoh kontrak serta memastikan peralatan tidak hanya melaksanakan fungsi yang dimaksud tetapi boleh diakses, selamat dan terjamin untuk pekerja serta kontraktor di tempat kerja.

Pilihan Kewangan

Pembiayaan yang betul bagi projek ini adalah komponen utama dalam pakej bekalan peralatan yang komprehensif dan Organics dapat menyediakan pelbagai pilihan kewangan.

Pakej boleh merangkumi pajakan mudah melalui pembiayaan menyeluruh dan opsyen untuk operasi penyelenggaraan dan pemasangan.

Dengan syarat-syarat yang tertentu kemungkinan Bina, Pemilikan, Operasi dan Pemindahan dapat dipertimbangkan untuk memastikan tidak ada halangan untuk memastikan persekitaran dilindungi secukupnya dan daya maju kewangan dijamin.

Perhatian terperinci

Sebaik sahaja semua aspek projek telah dinilai, dikira, dirancang dan belanjawan diluluskan maka pembinaan bermula dengan pemilihan pembekal dan sub-kontraktor untuk membina kerja kejuruteraan awam, sambungan elektrik dan kemudahan pengumpulan dan rawatan gas.

Organics menyediakan semua aspek fasa ini sebagai pakar dalam kawalan dan penggunaan biogas, memastikan segala-galanya dipertimbangkan dengan sewajarnya. Pengurusan projek termasuk permulaan, perancangan, pelaksanaan, kawalan, pengujian dan penerimaan sesuatu projek dengan matlamat memenuhi kriteria tertentu dan dalam program tertentu.

Kepentingan Penyelenggaraan

Pengoptimuman kritikal jangka panjang projek tenaga boleh diperbaharui adalah operasi dan penyelenggaraan yang berterusan.

Adalah penting untuk menyesuaikan diri dengan keadaan tapak tertentu dan mengikuti teknik operasi yang mencukupi untuk situasi tertentu.

Long-term operation is perhaps the most important task to ensure commercial success of any project and is all about ensuring that regular servicing is completed to schedule.

Semua juruteknik kami sangat terlatih dalam semua aspek pengendalian dan penyelenggaraan untuk memastikan bahawa sebarang kecemasan boleh dikendalikan dengan cekap dan selamat.

ORGANICS GROUP

Kami sentiasa berusaha memperbaiki laman web kami. Jika anda perasan apa-apa yang tidak betul, sila hubungi kami

Organics Privacy Policy

Data Privacy and Protection Policy

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial